WERKEN BIJ BRAND AGENCY

Ons team bestaat uit medewerkers die je overal tegen kunt komen. Op ons kantoor in Houten, onderweg in de winkels, op locatie bij onze opdrachtgevers of gewoon op de snelweg op weg naar een opdracht. Je herkent ons uit duizenden en wij zijn altijd zichtbaar. Heb jij ons al gespot? Wij geloven namelijk in de kracht van menselijk contact en werken voor en samen met de mooiste bedrijven door Nederland en België.

BRAND AGENCY

VACATURES

FLEXIBELE BAAN

BRAND AGENT

Wil jij een flexibele bijbaan tegen een leuk uurtarief? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ga aan de slag als Brand Agent en ga werken voor de vetste merken!

werken bij brand agency
werken bij brand agency

EIGEN BAAS = GEEN DAG HETZELFDE

BRAND AGENCY APP

Via onze Brand Agency app bepaal jij zelf wanneer je wel en niet kan werken. Onze klussen sturen we uit via een notificatie, het enige wat jij hoeft te doen is je aanmelden!

Bang voor een sleur? Wij ook! Als Brand Agent is geen dag hetzelfde, hoe lekker is dat! Je werkt voor verschillende merken en steeds weer op een andere plek. Zo ben je de ene dag op het station flyers aan het uitdelen en de andere dag sta je op een beurs of in een supermarkt om een product te promoten. De week erop aan de slag op een gaaf evenement of misschien wel op pad om displays te plaatsen in een winkel. Het kan allemaal bij Brand Agency!

Wie zijn wij?

BRAND AGENCY

Brand Agency is het bureau voor merkactivatie! Wij helpen zowel A-merkfabrikanten als retailers in diverse branches met hun merkactivaties. We hebben sterke wortels in de Fieldmarketingbranche. We organiseren merkactivaties voor mooie opdrachtgevers. Onze merkactivaties vinden plaats op festivals, beurzen, supermarkten, evenementen etc.

BRAND AGENCY

AANMELDEN

Zie jij het helemaal zitten met ons? Aarzel dan niet langer en schrijf je direct in. Wij zullen dan snel contact met je opnemen en hopen je snel te kunnen inzetten voor één van onze opdrachten!

INSCHRIJVEN

BRAND AGENT

Ga aan de slag als Brand Agent en ga werken voor de vetste merken!

Hoe ben je bij ons terecht gekomen?
WhatsApp met Brand Agency