BRAND AGENCY

Brand Agency combineert verschillende fieldmarketing & sales diensten om de consument effectief te bereiken en bedrijven optimaal te ondersteunen. Wij bieden totaaloplossingen van ontwikkeling tot uitvoer waarbij we middels persoonlijke benadering bedrijven, merken, consumenten en retailers met elkaar verbinden en ontzorgen.

Onze medewerkers werken dagelijks vol enthousiasme en onderbouwd met data vanuit meting en expertise voor verschillende merken en retailers in de Benelux.

We ontwikkelen passende marketingstrategieën, efficiënte en doeltreffende campagnes om bedrijven, producten en diensten succesvol te maken, zowel offline als online. Wij zorgen voor het creatieve idee met passende setting, een locatie waar we de doelgroep kunnen bereiken en natuurlijk een gedreven en enthousiast team. We vergroten samen effectief het bereik en creëren zichtbaarheid!  

Met 35 jaar bureau ervaring en retailkennis, mogen wij ons specialist noemen op het gebied van instore, nearstore en outdoor promotie. Wij ondersteunen bij het verhogen de bestaande afzet óf bij het bereiken van nieuwe consumenten, zijn zichtbaar waar men beslist over de aankoop van je product, creëren beleving en brengen je specifieke doelgroep in contact met het product.

Brand Agency werkt samen met diverse retailers en merken in Nederland en België en hebben vaste partners waarmee wij zowel offline als online, een tailormade oplossing voor iedere journey kunnen bieden.

brand agency
effectiever en kwalitatiever

DATA

Door het aanbieden van onze data gedreven totaal oplossingen en het meedenken op de langere termijn zien onze klanten ons als een strategisch partner. We kunnen snel en onderbouwd inspringen wijzigingen in de markt of behoeftes van onze klanten.

De afgelopen jaren hebben onze medewerkers in het veld veel objectieve data verzameld. Deze relevante gegevens gebruiken wij om onze klanten nog effectiever en kwalitatiever te kunnen ondersteunen.

ons kostbaarste bezit

MENSEN

Mensen zijn ons kostbaarste bezit en daar zijn wij dan ook zuinig op bij Brand Agency. We vinden het belangrijk dat iedereen in zijn waarde wordt gelaten en starten onze journey met een kennismakingsgesprek waarin wij de wensen van onze opdrachtgever aftasten. Samen met onze recruiters gaan wij op zoek naar de perfecte match voor de langere termijn waardoor het merk, product of dienst een vast gezicht krijgt.

brand agency
brand agency
Eén aanspreekpunt

VAN CONCEPT TOT CREATIE

Eén aanspreekpunt… Van concept tot campagne, van productie tot uitvoer en van activatie tot evaluatie. Wij brengen beleving, bereik, rotatie en data samen. Ondersteunen bij alle touchpoints in de shopper journey!

WhatsApp met Brand Agency