CASES Bison – Hospitality to the Max

Het was dan eindelijk zo ver. Na 36 jaar wachten was de Grand Prix van Nederland echt weer terug op de Formule 1-kalender. De baan is vernieuwd met onder meer twee kombochten: de Hugenholtzbocht en de Arie Luyendijkbocht hebben een hellingsgraad van 18 en 19 procent. Op de eerste van de drie racedagen zullen er 70.000 toeschouwers op de tribunes zitten. Van te voren was al aangegeven dat transport een grote uitdading zou gaan worden van en naar deze locatie.

Bison en Griffon hebben een groot aantal klanten uitgenodigd vanuit de Benelux, om dit spektakel op hoog kwalitatief niveau te beleven. “Maar hoe komen die mensen van huis op een eenvoudige en gepaste wijze bij het circuit?” Dat was de vraag die men heeft neergelegd bij Brand Agency.

Op een vaste locatie in Haarlem hebben we gezorgd voor een eigen afgesloten parkeerterrein. Hier kon men op vertoon van hun uitnodiging gratis en veilig parkeren. Met duidelijke bewegwijzering was deze locatie eenvoudig bereikbaar. Hier kon men eventueel bijkomen van een lange rit naar locatie toe. Een hapje en drankje waren aanwezig net als een schone toilet.

Hier stonden bussen en fietsen klaar voor alle bezoekers. De verdeling was van te voren bekend via intekening. Met een eigen parkeerservice op 3 locaties in Zandvoort vlakbij het circuit en een eigen bandenplak service werd deze rit zo comfortabel mogelijk gemaakt. Voor sommige minder mobiele mensen die toch wilden fietsen stond een eigen elektrische fiets klaar. Gedurende de dag was er bewaking bij de auto stalling en kon men flexibel heen en terug reizen van en naar het circuit.

Door het van te voren toesturen van een goed verzorgd routeboek werden gasten van te voren over alle details ingeligd en kon de voorpret al beginnen.

Samen met partner Vermaat catering werden de gasten ontvangen in de Vermaat Lounge bij de Hospitality lane. Gasten konden hier gedurende dag genieten van heerlijke vers bereid eten en een verkoelend drankje. Vanuit de lounge was slechts 150 meter lopen naar de tribune waar een geweldig uitzicht was het circuit. Mede dankzij 3 geweldige zonnige dagen, de overwinning van Mex Verstappen is het een geweldig race weekend geweest voor alle partijen.

Brand Agency PON
WhatsApp met Brand Agency